Prijava na B2B portalPogledajte naš cenovnik veleprodajeCenovnik


         U okviru preduzeća Seme Promet DOO posluju i šest maloprodajnih objekata:

- MP Prodajni Centar, Srpskih Vladara 1/c, Petrovac na Mlavi 012 7100 321

- MP SHOW ROOM, Srpskih Vladara 1/c, Petrovac na Mlavi 012 7100 321

- MP Prodavnica Rekord, Lole Ribara 29, Požarevac 012 401 687

- MP Auto Centar Rekord Smederevo, 16.Oktobra 11, Smederevo 026 648 000

- MP Auto Centar Rekord Paraćin, Carice Milice 52, Paraćin 035 8571 863


         U svojim maloprodajama imamo stalne akcije sniženja za van sezonsku robu, kao i prodaju aktuelne robe po veoma povoljnim cenama. Možete kupiti gume na rate: čekovima građana na 3 rate,putem administrativne zabrane na 4 rate. Sve uz ljubazno osoblje i uz primerenu sugestiju kako bi smo Vam olakšali izbor i kupovinu odgovarajucih pneumatika, obuce i ostale robe iz naše široke ponude...

prodavnica guma

PRODAJNI CENTAR u Petrovcu na Mlavi je deo VULCO franšiznog sistema kompanije GOODYEAR. Na jednom mestu možete kupiti gume, izvršiti montažu i balansiranje, a uz to tu je i tehnički pregled gde Vam je na raspolaganju kompletna registracija vozila. Dok čekate da se gume montiraju ili tehnički pregled, možete se odmoriti uz osveženje. Uz sve to posmatrate kako vulkanizer montira gume na Vaše vozilo. Takodje objekat poseduje i bežičnu internet konekciju koja Vam je uvek na raspolaganju.

prodavnica guma

PRODAVNICA REKORD se nalazi u Požarevcu na atraktivnoj lokaciji ispod Medicinske škole. Uvek Vam je na raspolaganju po najboljim cenama širok asortiman guma, ulja i maziva, akumulatora, filtera i ostale robe.

prodavnica guma